21 Νοε 2017

Χανιά: Δεν είναι μόνο οι τραμπουκισμοί, ασκήσεις και βολές γίνονται πάνω από τα κεφάλια μας

Εχθές ήταν να γίνει η δίκη των δύο νατοϊκών - βρετανών- στρατιωτικών που χτύπησαν και έστειλαν στο νοσκομείο χανιώτη τη Παρασκευή τη νύχτα. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 28 Νοέμβρη οι ίδιο αφέθηκαν ελεύθεροι και το καράβι τους αναχώρησε.....

Ο Νεκτάριος Κοκολαντωνάκης, από τις "συλλογικότητες, οργανώσεις και αγωνιστές ενάντια στις Βάσεις" είπε μετά το τέλος της δίκης για τον ξυλοδαρμό του 37χρονου Χανιώτη από δύο Βρετανούς στρατιώτες:

Καλούμε με αφορμή το συμβάν σε συλλαλητήριο τους Χανιώτες την Πέμπτη 6 το απόγευμα στην Πλατεία της Αγοράς.

Αυτό το συμβάν είναι ενδεικτικό όπως και το δικαστήριο μιας χώρας ξέφραγο αμπέλι στα δολοφονικά σχέδια των ιμπεριαλιστών. Μετατρέπουν τον τόπο μας σε εκτεταμμένο πεδίο βολής και σε πολεμικό ορμητήριο, πράγματα επικίνδυνα τα οποία πρέπει να πάψουμε να τα ανεχόμαστε.

Δεν είναι μόνο οι τραμπουκισμοί, ασκήσεις και βολές γίνονται πάνω από τα κεφάλια μας. Πλοία, αεροπλάνα και ελικόπτερα γύρω – γύρω μας και να μην ξεχνάμε ότι οι βολές Patriot είναι το μόνο σημείο στην Ευρώπη που επιτρέπονται.

Αυτή την κατάσταση πρέπει να πάψουμε να την ανεχόμαστε.

Πρώτο βήμα Πέμπτη 6 η ώρα στην πλατεία Αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com