17 Νοε 2017

Πρώτη κίνηση αλληλεγγύης στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής


Από το Σάββατο 18 Νοέμβρη, από τις 11:00 το πρωί και ως τις 3:00 μετά το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο - καφέ «Εκτός των Τειχών» ξεκινά συγκέντρωση ειδών ρουχισμού και εστίασης (κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες κ.λπ.) για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Τα πράγματα θα συνεχίσουν να συγκεντρώνονται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 6:00 με 9:00 το απόγευμα στο χώρο του βιβλιοκαφέ.

Σα πρώτο βήμα προετοιμάζεται επίσκεψη μεθαύριο Κυριακή 19/11 το πρωί στις περιοχές που έχουν πληγεί.

Η πρωτοβουλία για τη κίνηση αλληλεγγύης στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής είναι υπό συγκρότηση και ανοιχτή σε όποιον θέλει να βοηθήσει.

Πληροφορίες στο Εκτός των Τειχών, Γραβιάς 10-12, στα Εξάρχεια, τηλ. 2103303348 στις ώρες που προαναφέρονται.

Ήδη η πρωτοβουλία ανακοινώνεται στη πορεία προς τιμήν του Πολυτεχνείου της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com