11 Νοε 2017

Κάλεσμα σε εκδήλωση - συζήτηση στους Αγ. Αναργύρους


Στην τελευταία συνέλευση που πραγματοποίησε η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία σε Ίλιον, Πετρούπολη και Αγ. Αναργύρους αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της παρακάτω εκδήλωσης-συζήτησης:

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
44 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

Κυριακή 12 Νοέμβρη,
6:30 μ.μ. στον Πευκώνα,
Λεωφ. Δημοκρατίας (απέναντι από το παλιό Δημαρχείο)

Η διαρκώς εντεινόμενη ιμπεριαλιστική επιθετικότητα, το πολεμικό σκηνικό σε Μ. Ανατολή, Β. Κορέα και άλλες γωνίες του πλανήτη, τα καραβάνια των μεταναστών σε συνδυασμό με τον εξαρτημένο χαρακτήρα της ελληνικής αστικής τάξης διαμορφώνουν ένα σκηνικό ιδιαίτερα επικίνδυνο τόσο για το λαό της χώρας όσο και για τους λαούς όλου του κόσμου.

Με αφορμή το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ και τα όσα υποσχέθηκε να παραχωρήσει στους φονιάδες τον λαών καλούμαστε να δούμε πιο συγκεκριμένα με ποιο τρόπο στεκόμαστε απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις. Με αντάλλαγμα ψεύτικες υποσχέσεις και διλλήματα σχετικά με το χρέους η κυβέρνηση ξεπουλάει τη χώρα στους ιμπεριαλιστές υποθηκεύοντας το μέλλον του λαού.

Όταν τα δημοσιεύματα για νέες Αμερικάνικες βάσεις στη χώρα και τα σχέδια εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών κυριαρχούν στην ατζέντα των συνομιλιών με τους ιμπεριαλιστές, γίνεται πρωταρχικό καθήκον για το εργατικό, λαϊκό κίνημα η ανάδειξη της αντιιμπεριαλιστικής πάλης και της αντίστασης στα σχέδια των Αμερικανό-Νατοϊκών που θέλουν το λαό κρέας για τα κανόνια τους.

44 χρόνια από το Νοέμβρη τα συνθήματα ‘Έξω το Νάτο’ και ‘Έξω οι Βάσεις’ είναι επίκαιρα όσο ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com