17 Νοε 2017

Θεσσαλονίκη: φωτογραφικό υλικό από τις παρεμβάσεις μας στον χώρο του Πολυτεχνείου

Από το πρωί στην Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει ο εορτασμός της επετείου του πολυτεχνείου. Στους χώρους των Αγωνιστικών Κινήσεων και του ΚΚΕ (μ-λ) διακινούνται τα υλικά τους, ένω στο προαύλιο του Πολυτεχνείου υπάρχουν τα υλικά των φοιτητικών συλλόγων και των άλλων οργανώσεων της αριστεάς. Περιμένουμε τον κόσμο να πλαισιώσει περαιτέρω τους εορτασμούς. Καλούμε τον λαό της πόλης στην διαδήλωση στις 6.00 το απόγευμα από το Πολυτεχνείο προς το Αμερικάνικο προξενείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com