Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 10:30 π.μ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΑΜΑΡΑ 11:00 π.μ.

18 Νοε 2017

Νέο περιστατικό με ξυλοφόρτωμα χανιώτη από νατοϊκούς!

Αυτό είναι το πρόσωπο των φονιάδων των λαών. Αυτή είναι η κουλτούρα των νατοϊκών. Έτσι θα θυμίζει η ανάπτυξη και η προστασία των ιμπεριαλιστών. Τα ακόμα χειρότερα; Κοινές ασκήσεις με τα φασιστικά καθεστώτα Ισραήλ Αιγύπτου, γεμίζουν βάσεις τη χώρα,στην ατζέντα τα πυρηνικά στον Άραξο. Κυβέρνηση και ιμπεριαλιστές δένουν χειροπόδαρα το λαό, μας βάζουν στη φωτιά του πολέμου.

Κοινό μας συμφέρον να δυναμώσουμε το αντιπολεμικό αντιιμπεριαλιστικό αίσθημα.Να αισθάνονται ξένο και αφιλόξενο τον τόπο αυτό. Έξω οι φονιάδες των λαών από τη χώρα! Όχι στην αναβάθμιση της βάσης! Ζήτω η ειρήνη και η φιλία των λαών!

"Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά την νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στο κέντρο της πόλης των Χανίων, όταν στρατιωτικοί που συμμετέχουν στην πολυεθνική άσκηση «Νηρηίς» επιτέθηκαν σε δύο Χανιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη έξω από τον Δημοτικό Κήπο Χανίων, όταν δύο Χανιώτες πήγαν να μπουν στο αυτοκίνητό τους.

Εκείνη την ώρα περνούσαν τέσσερις Βρετανοί στρατιωτικοί με πολιτικά, οι οποίοι σύμφωνα με την καταγγελία, επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τον έναν από τους δύο Χανιώτες ο οποίος υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην μύτη και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων."

http://protovouliantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: