18 Νοε 2017

Νέο περιστατικό με ξυλοφόρτωμα χανιώτη από νατοϊκούς!

Αυτό είναι το πρόσωπο των φονιάδων των λαών. Αυτή είναι η κουλτούρα των νατοϊκών. Έτσι θα θυμίζει η ανάπτυξη και η προστασία των ιμπεριαλιστών. Τα ακόμα χειρότερα; Κοινές ασκήσεις με τα φασιστικά καθεστώτα Ισραήλ Αιγύπτου, γεμίζουν βάσεις τη χώρα,στην ατζέντα τα πυρηνικά στον Άραξο. Κυβέρνηση και ιμπεριαλιστές δένουν χειροπόδαρα το λαό, μας βάζουν στη φωτιά του πολέμου.

Κοινό μας συμφέρον να δυναμώσουμε το αντιπολεμικό αντιιμπεριαλιστικό αίσθημα.Να αισθάνονται ξένο και αφιλόξενο τον τόπο αυτό. Έξω οι φονιάδες των λαών από τη χώρα! Όχι στην αναβάθμιση της βάσης! Ζήτω η ειρήνη και η φιλία των λαών!

"Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά την νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στο κέντρο της πόλης των Χανίων, όταν στρατιωτικοί που συμμετέχουν στην πολυεθνική άσκηση «Νηρηίς» επιτέθηκαν σε δύο Χανιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη έξω από τον Δημοτικό Κήπο Χανίων, όταν δύο Χανιώτες πήγαν να μπουν στο αυτοκίνητό τους.

Εκείνη την ώρα περνούσαν τέσσερις Βρετανοί στρατιωτικοί με πολιτικά, οι οποίοι σύμφωνα με την καταγγελία, επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τον έναν από τους δύο Χανιώτες ο οποίος υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην μύτη και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων."

http://protovouliantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com