Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 10:30 π.μ.

19 Νοε 2017

Αθήνα - Πολυτεχνείο: Επίθεση των ΜΑΤ χωρίς καμιά αιτία....


Ή μήπως όχι; Μάλλον θα έπρεπε να λέμε χωρίς αφορμή! Και πάλι. Υπάρχει και αιτία και αφορμή. Δε θέλει αυτό το σύστημα διαδηλωτές στους δρόμους. Δε θέλουν οι οσφυοκάμπτες που παριστάνουν τους κυβερνήτες αυτού του τόπου νεολαίους να διαμαρτύρονται. Θέλουν λαό και νεολαία να σκύβουν το κεφάλι και να φτιάχνονται με το κουτόχορτο που σερβίρει η κυβέρνηση πως κάποτε τα βάσανά μας -ελέω Τσίπρα, Καμένου και κυρίως ...Θεού- θα τελειώσουν. Σε όποιον δεν φαντασιώνεται το αφήγημα κυβέρνησης, κεφαλαίου και ιμπεριαλιστών σε αυτό το τόπο θα χτυπηθεί. Αλύπητα και χωρίς έλεος. Πάντα έτσι γινόταν. Και δε χρειάζεται αφορμές το σύστημα για να χτυπήσει. Υπάρχουν οι αιτίες.

Στα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η επίθεση των ΜΑΤ όταν ένα μπλοκ του αναρχικού χώρου κατεβαίνει την Αλεξάνδρας, ξεκάθαρο είναι και το ότι η επίθεση αυτή δεν είναι της ...στιγμής, δεν έχει να κάνει με τους ...θύλακες της Χρυσής Αυγής και όσων ...πολεμούν αυτή τη κυβέρνηση. Είναι απόφαση παρμένη από πριν!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως να αποτελεί συνέχεια των δηλώσεων Τόσκα για την είσοδο των μελών του Ρουβίκωνα στο υπ. Εθνικής Άμυνας και στην αναφορά του πως έπρεπε να συλληφθούν...

Κρίμα για τους νέους και τις νέες που διαδηλώνουν μην αναγνωρίζοντας ότι το σύστημα δεν παζαρεύει το χώρο του και ο Ρουβίκωνας που καλλιεργεί με τους ακτιβισμούς του φαντασιακά περιεχόμενα!