19 Νοε 2017

Αθήνα - Πολυτεχνείο: Επίθεση των ΜΑΤ χωρίς καμιά αιτία....


Ή μήπως όχι; Μάλλον θα έπρεπε να λέμε χωρίς αφορμή! Και πάλι. Υπάρχει και αιτία και αφορμή. Δε θέλει αυτό το σύστημα διαδηλωτές στους δρόμους. Δε θέλουν οι οσφυοκάμπτες που παριστάνουν τους κυβερνήτες αυτού του τόπου νεολαίους να διαμαρτύρονται. Θέλουν λαό και νεολαία να σκύβουν το κεφάλι και να φτιάχνονται με το κουτόχορτο που σερβίρει η κυβέρνηση πως κάποτε τα βάσανά μας -ελέω Τσίπρα, Καμένου και κυρίως ...Θεού- θα τελειώσουν. Σε όποιον δεν φαντασιώνεται το αφήγημα κυβέρνησης, κεφαλαίου και ιμπεριαλιστών σε αυτό το τόπο θα χτυπηθεί. Αλύπητα και χωρίς έλεος. Πάντα έτσι γινόταν. Και δε χρειάζεται αφορμές το σύστημα για να χτυπήσει. Υπάρχουν οι αιτίες.

Στα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η επίθεση των ΜΑΤ όταν ένα μπλοκ του αναρχικού χώρου κατεβαίνει την Αλεξάνδρας, ξεκάθαρο είναι και το ότι η επίθεση αυτή δεν είναι της ...στιγμής, δεν έχει να κάνει με τους ...θύλακες της Χρυσής Αυγής και όσων ...πολεμούν αυτή τη κυβέρνηση. Είναι απόφαση παρμένη από πριν!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/11/17, 12:46 μ.μ.

    Ίσως να αποτελεί συνέχεια των δηλώσεων Τόσκα για την είσοδο των μελών του Ρουβίκωνα στο υπ. Εθνικής Άμυνας και στην αναφορά του πως έπρεπε να συλληφθούν...

    Κρίμα για τους νέους και τις νέες που διαδηλώνουν μην αναγνωρίζοντας ότι το σύστημα δεν παζαρεύει το χώρο του και ο Ρουβίκωνας που καλλιεργεί με τους ακτιβισμούς του φαντασιακά περιεχόμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com