29 Νοε 2017

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών

Μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης συγκεντρώθηκαν, σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου το μεσημέρι, συλλογικότητες πολιτών για να καταγγείλουν την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών απο την κυβέρνηση και τους τραπεζίτες σύμφωνα με τις οδηγίες των ξένων δανειστών-αρπακτικών.

Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης η οποία πέρασε απο τα γραφεία του συλλόγου συμβολαιογράφων, το γραφείο της προέδρου του συλλόγου Χρουσαλά-Μπιλίση και κατέληξε στο δικαστικό μέγαρο. Στην κινητοποίηση συμμετείχε η Λαική Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία . Κάλεσμα για την κινητοποίηση είχε ανακοινώσει ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, ο οποίος όρισε και την διαδρομή της διαδήλωσης. Εντονη ήταν η παρουσία πολλών διμοιριών ΜΑΤ οι οποίες φυλάγανε τράπεζες και συμβολαιογραφεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com