17 Νοε 2017

Ανακοίνωση τύπου της Κ.Ο. Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ) για το Πολυτεχνείο

Νοέμβρης 2017

Η φλόγα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι παντοτινή όπως και η ανάγκη και η δυνατότητα, ξανά και ξανά, της εξέγερσης, της επανάστασης και του καθημερινού αγώνα για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση και πόλεμο.

Αυτή η φλόγα εξακολουθεί να φωτίζει τους αγώνες του σήμερα για ψωμί- παιδεία ελευθερία, τους αγώνες ενάντια στη μετατροπή της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ, την εμπλοκή της στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την ακατάπαυτη επίθεση του κεφαλαίου στον κόσμο της δουλειάς.

• Να σπάσουμε τις αλυσίδες της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης

• Ν’ ανατραπεί η πολιτική της αντιλαϊκής επίθεσης, του απλώματος των βάσεων και της εμπλοκής στον πόλεμο.

Όλοι την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στις 6.00μ.μ. Πλατεία Αγοράς

Χανιά 16-11-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com