11 Νοε 2017

Η ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΛΕΝΙΝΓΚΡΑΝΤ

Λένινγκραντ - Ρωσία

Διεθνής διαδήλωση με συμμετοχή αντιπροσωπείας του ΚΚΕ(μ-λ)

Στις 7 Νοεμβρίου κορυφώθηκαν οι γιορτασμοί για την εκατοστή επέτειο της Οκτωβριανής Επανάστασης στην Ρωσία. Στην γενέθλια πόλη της επανάστασης, στο Λένινγκραντ, την Τρίτη οργανώθηκε μεγάλη διαδήλωση στην οποία συμμετείχαν αντιπροσωπείες από κομμουνιστικά κόμματα και οργανώσεις από πολλές χώρες του κόσμου.


Στην διαδήλωση συμμετείχε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ(μ-λ) η οποία από κοινού με την αντιπροσωπεία της Παρτιζάν και του ΚΚ Τουρκίας/ΜΛ μετέφερε το μήνυμα των Ελλήνων και Τούρκων κομμουνιστών, πως συνεχίζοντας να βαδίζουν στον δρόμο του Οκτώβρη αγωνίζονται και αναζητούν τρόπους να προωθήσουν την επαναστατική υπόθεση στη χώρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com