Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 10:30 π.μ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΑΜΑΡΑ 11:00 π.μ.

16 Νοε 2017

Στο "Εκτός των Τειχών" η εκδήλωση «Η αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Νοέμβρη φωτίζει τους αγώνες της νεολαίας»


Η αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση των Αγωνιστικών Κινήσεων με τίτλο «Η αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Νοέμβρη φωτίζει τους αγώνες της νεολαίας», θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 16/11 στον χώρο του βιβλιοκαφέ «Εκτός των Τειχών» στις 6:30 μ.μ., Γραβιάς 10-12 στα Εξάρχεια. 

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις καλούν την νεολαία και τον λαό να παρακολουθήσει και να συμμετέχει ενεργά στην συζήτηση για τα καθήκοντα που μπαίνουν σήμερα για το φοιτητικό και λαϊκό κίνημα, για την ανάδειξη της αναγκαίας αντιιμπεριαλιστικής κατεύθυνσης. Να μην υποκύψουμε στο κλίμα τρομοκρατίας, αλλά και στην αποκλεισμό του λαού από τον τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλαισιώστε το κάλεσμα του ΝΑΡ και της Ταξικής Αντεπίθεσης (ομάδα αναρχικών/κομμουνιστών) για πορεία απελευθέρωσης του χώρου του ΕΜΠ κι αφήστε τις συζητήσεις σε καφέ.Ο χρόνος είναι τώρα και ο τόπος εδώ!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ανόητο ανώνυμο. Άσε τις υποδείξεις και κατέβα στην Πατησίων που έχουμε παρεμβάσεις έξω από το Πολυτεχνείο. Αν σήμερα ξύπνησε η ταξική αντεπίθεση που προπερσι μελη της βαραγαν αριστερούς στο Πολυτεχνείο δεν θα τους κάνουμε και τη χάρη. Για το ΝΑΡ να ξέρεις ανόητε ανώνυμε ότι κάλεσε σε συγκέντρωση και σύσκεψη σήμερα στην οποία συζητάμε αυτή την ωρα. Χτες βέβαια τα στελέχη του μας τάραξαν στο αναμονή και αναμονή και ούτε την συγκέντρωση που καλούσαν οι ίδιοι το απόγευμα δεν στηριξαν καλά καλά. Ενδεικτική και κατάφορα λαθεμένη η ανακοίνωση του που έβαλε μονομερώς κατά της αστυνομίας και μονο.
Jimis

Ανώνυμος είπε...

Πήξαμε από τους αγωνισταράδες του πληκτρολόγιου!

Ανώνυμος είπε...

Αλλοι εβγαλαν το φιδι απο την τρυπα ξανα.Αλλα τουλαχιστον εγινε αναιμακτα και χωρις πολλες πολιτικες φανφαρες,ντουντουκοφοριες και στασιδι στην Πατησιων με παλουκια ανα χειρας.Η Ταξικη Αντεπιθεση δημιουργηθηκε περσυ,οποτε πως υπηρξε προ-περσυ και βαραγε αριστερους (και αναρχικους που απεφυγες να γραψεις);Ξαναδιαβασε την ανακοινωση του ΝΑΡ να δεις με ποιους τα βαζει.
Ο ανοητος ανωνυμος

Ανώνυμος είπε...

Στο ότι άλλοι έχουν βοηθήσει το φιδάκι αυτό από την τρύπα και το χαιδεύουν χρόνια συμφωνούμε όντως

Ανώνυμος είπε...

Προς ανόητο ανώνυμο,
Εδώ φαίνεται πως σας έλεγαν το 15 και πως παρεμβαίνετε σήμερα.
http://syneleusi-enantiastin-ee.espivblogs.net/2017/01/

Μην λες ψέματα δεν είναι ωραίο.
Για το ποιος έβγαλε το φίδι από την τρύπα δεν θα μπω στην κουβέντα τώρα γιατί γράφω από κινητό. Αλλά σίγουρα εσείς που το χαϊδεύεται τόσο καιρό δεν μπορείτε να διαχωριστειτε καθόλου εύκολα.
Εδώ και η ανακοίνωση των ΔΣ των ΦΣ που γίνεται κατανοητή η αμηχανία.
http://pandiera.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%86%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/
Jimis

Ανώνυμος είπε...

Δες ανακοίνωση της Ταξικής Αντεπίθεσης με το τότε όνομά της:

http://syneleusi-enantiastin-ee.espivblogs.net/2015/11/20/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-15/

από που προκύπτει ότι ήταν αυτοί που έκαναν την επίθεση ή έστω συμμετείχαν. Η ανακοίνωση είναι σαφέστατα καταδικαστική ακόμη και αν γινόταν ενάντια στη ΚΝΕ. Η γελοία ανακοίνωση συγγνώμης στο indymedia που βγήκε τότε δεν αναφέρει συλλογικότητες.

Ανώνυμος είπε...

Από την πλευρά μας, η συμμετοχή κάποιων μελών της συνέλευσης (όποιος κι αν ήταν ο βαθμός εμπλοκής τους) σ’ αυτό το αφηνιασμένο μπουλούκι μας συντάραξε και λειτούργησε ως έναυσμα για τη διεξαγωγή μιας κριτικής και αυτοκριτικής διεργασίας για την ίδια τη συνέλευση και τις διαδικασίες της, μια διεργασία που πρέπει να αγκαλιάσει το σύνολο του κινήματος. Ως συνέλευση, ούτε γνωρίζαμε το συγκεκριμένο σχέδιο, ούτε ποτέ θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε και να συνδράμουμε σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Αληθεια τωρα τι θες να πω εγω παραπανω, τα λεει η ανακοινωση απο μονη της και επιβεβαιωνει την αρχη των συγκοινωνουντων δοχειων.

Jimis