18 Νοε 2017

Μας δηλητηριάζουν, μας τραμπουκίζουν και μας μπλέκουν στον πόλεμο - Διαδήλωση στα Χανιά τη Πέμπτη 23/11

Κυβέρνηση, νομάρχες και δήμαρχοι υπηρετούν τους φονιάδες των λαών

Η νεολαία, οι εργαζόμενοι και όλοι οι Χανιώτες, είναι ανάγκη να μπούμε στην πρώτη γραμμή του αντιβασικού αγώνα!!!

Τα ελικόπτερα της πολεμικής άσκησης «Νηριίς» πετούν συνεχώς πάνω από τα Κουνουπιδιανά και την πόλη των Χανίων, ενώ ο καθένας μπορεί να υποψιαστεί τι ήταν ο «μυστηριώδης» τρομαχτικός κρότος που κατατρόμαξε τους κατοίκους από τη Νέα Χώρα μέχρι το Καστέλι.

Στο πλαίσιο της άσκησης, όπως συμβαίνει συνήθως, οι πολιτικοί προϊστάμενοι προκλητικά μάλιστα τη μέρα μνήμης για το λαό μας της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ξαμόλησαν μαζικά τους επαγγελματίες δολοφόνους τους στην πόλη. Δε γνωρίζουμε αν η αντιμετώπιση των ιθαγενών με προκλήσεις και τραμπουκισμούς είναι μέρος της άσκησης, μα σίγουρα οι προκλήσεις συσσωρεύονται και πλέον δικαιολογημένα η ανησυχία και η οργή όλων μας περισσεύουν…

Ο συμπολίτης μας, θύμα θρασύτατου τραμπουκισμού, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο δεν είναι ο πρώτος, ούτε θα είναι ο τελευταίος, ούτε και η χειρότερη από τις οδυνηρές συνέπειες (συχνά αόρατες) που έχει ήδη πάνω μας η μετατροπή του τόπου μας σε ορμητήριο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- Ισραήλ. Αυτή η πραγματικότητα θα γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη όσο η βάση της Σούδας επεκτείνεται, υπερδραστηριοποιείται και αναβαθμίζεται συνεχώς στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ. Άλλωστε πέρα από τα δοσμένα τοπικά δεινά και κινδύνους, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο κίνδυνος για την Ειρήνη, στο βαθμό που η χώρα όχι μόνο μετατρέπεται σε πολεμικό ορμητήριο, μα ταυτόχρονα εμπλέκεται άμεσα σε πολεμικές ασκήσεις, αλλά ακόμη και σε πολεμικές δραστηριότητες και σχεδιασμούς των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ.

Ας έχουμε ξεκάθαρο πως, αν η μεγαλοαστική τάξη επιδιώκει μπίζνες και ρόλους με την επικίνδυνη γεωπολιτική ευθυγράμμισή της στα σχέδια των ΗΠΑ που υπηρετεί η κυβέρνηση και όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό, για το λαό ο λογαριασμός θα είναι για άλλη μια φορά οδυνηρός. Ήδη υφιστάμεθα πολλά από τον καρκίνο του τόπου μας, τη βάση της Σούδας, και είναι καιρός να βγούμε μαζικά και αποφασιστικά στο δρόμο. Να πάψουμε να χαρίζουμε, την υγεία, το δικαίωμά μας να ζούμε ειρηνικά και τον τόπο μας στους φονιάδες των λαών.

Όλοι την Πέμπτη 23 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 6.00 μ.μ. στην Πλατεία Αγοράς να διαδηλώσουμε την απαίτησή μας.

• ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ- ΝΑΤΟ

• ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

• ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ «ΡΑΜΠΟ» ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Ν’ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ. 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

Συλλογικότητες, οργανώσεις και αγωνιστές ενάντια στις βάσεις 

ΧΑΝΙΑ 18-11-2017


http://protovouliantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com