22 Νοε 2017

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 6:00 μ.μ. ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ - ΑΝΤΙΒΑΣΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Ένα ακόμη περιστατικό δολοφονικής επίθεσης από νατοϊκούς ράμπο ενάντια σε Χανιώτη έγινε την Παρασκευή 17Νοέμβρη το βράδυ. Ένα καθόλου τυχαίο γεγονός, αφού δεν είναι μεμονωμένο και μέσα σε ένα μήνα έχουν πραγματοποιηθεί 3 αμερικανονατοϊκές ασκήσεις στα Χανιά και στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης με συμμετοχή χιλιάδων πεζοναυτών, με πραγματικές βολές τοξικών βλημάτων και 60 βολές ΠΑΤΡΙΟΤ, και η κυβέρνηση μαζί με τους τοπικούς παράγοντες τους παρέχουν πλήρη κάλυψη να συμπεριφέρονται στον τόπο μας σαν κατακτητές. Αυτό καταδείχνουν και οι προσπάθειες των κρατικών μηχανισμών να το συγκαλύψουν και η αναβολή της δίκης ώστε να φυγαδευτούν οι κατηγορούμενοι.

Η αναβάθμιση επέκταση των βάσεων στο Ακρωτήρι και τη Σούδα, που θα μετατρέψει την περιοχή σε απαγορευμένη ζώνη για τους κατοίκους η νέα βάση που ζητούν οι ΗΠΑ στο Καστέλι Ηρακλείου, οι συζητήσεις για τα πυρηνικά στον Άραξο, η νέα βάση στην Αλεξανδρούπολη σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρέσβη των ΗΠΑ, Πάιατ, οι μόνιμες σε εβδομαδιαία βάση στρατιωτικές ασκήσεις των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- Ελλάδας-Ισραήλ- Αιγύπτου φανερώνουν ότι η χώρα εμπλέκεται άμεσα στις πολεμικές επιχειρήσεις των αμερικανονατοϊκών.

Στο όνομα του χρέους, που δεν ανήκει στο λαό, ξεπουλάνε τον πλούτο του τόπου μας, εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και υποθηκεύουν το μέλλον της νέας γενιάς στα εγκληματικά πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, όλους τους Χανιώτες στη συγκέντρωση την Πέμπτη 23 Νοέμβρη στις 6:00 μ.μ. στην Πλ. Δημοτικής Αγοράς για να απαιτήσουμε:

Να καταδικαστούν οι ράμπο της δολοφονικής επίθεσης

Να μη χρησιμοποιείται ο τόπος μας σαν ορμητήριο πολέμου και πεδίο βολής των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Να σταματήσουν οι πολεμικές ασκήσεις .

Όχι στις «επισκέψεις» των ράμπο.


ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ με τους ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ - ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

ΕΞΩ ΗΠΑ - ΒΑΣΕΙΣ - ΝΑΤΟ.

Χανιά, 22-11-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com