16 Νοε 2017

Συνέντευξή στην ΕΡΤ Χανίων για την αντιβασική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/11


Εκδήλωση κατά των Βάσεων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/11 (δείτε εδώ και εδώ) στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Στην εκδήλωση, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων το μέλος της «Πρωτοβουλίας Αντίστασης», Νίκος Χαρτζουλάκης, συμμετείχαν οργανώσεις, συλλογικότητες και αγωνιστές του αντιβασικού κινήματος των Χανίων. Όπως τόνισε, η αντιβασική εκδήλωση στα Χανιά έγινε σ’ ένα κλίμα κινηματικής αδράνειας, πρόσθεσε ωστόσο ότι ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τη συνέχεια των αγώνων σ’ αυτό το κρίσιμο μέτωπο.

Ακούστε τη συνέντευξη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com