....................................................

14 Οκτ 2017

PGI/MLM: ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ 100η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ!

Στο κάλεσμα του Λένιν «χθες ήταν νωρίς, αύριο θα είναι αργά, σήμερα είναι η ώρα», εκατομμύρια εργάτες, από αμέτρητα καταπιεσμένα έθνη, από μια απέραντη περιοχή απάντησαν «σήμερα». Ο χρόνος ήταν εντάξει, ακριβώς εκείνη τη μέρα γράφτηκε μια ιστορία που δεν θα σβηστεί ποτέ από την μνήμη των ανθρώπων. Άνοιξαν οι πόρτες για νέα εποχή. Την εποχή του ιμπεριαλισμού και των προλεταριακών επαναστάσεων. Συγκλονίστηκε παγκόσμια η ερειπωμένη τάξη, η χιλιάδων χρόνων ιστορία της ανθρωπότητας ανατράπηκε. Η κόκκινη σημαία των καταπιεσμένων άρχισε πια να κυματίζει στα σύμβολα του καπιταλισμού και της αντίδρασης. Αυτά τα σύμβολα έγιναν τα ακλόνητα οχυρά της εργατικής τάξης.

Η Οκτωβριανή Επανάσταση έγινε ο φωτεινός δρόμος σωτηρίας από κάθε είδους καταπίεση και εκμετάλλευση που έζησαν για αιώνες οι λαοί στον κόσμο. Η Οκτωβριανή Επανάσταση, είναι το μανιφέστο της σωτηρίας από την δουλοπαροικία και την μισθωτή σκλαβιά. Η Οκτωβριανή Επανάσταση, θεωρεί τους εθνικούς απελευθερωτικούς αγώνες σαν μέρος των προλεταριακών επαναστάσεων. Η Οκτωβριανή Επανάσταση, είναι η πιο προοδευτική και προηγμένη επαναστατική θεωρία στην απεραντοσύνη της ταξικής πάλης.

Μετά την Κομμούνα του Παρισιού η πιο μεγάλη εμπειρία της δικτατορίας του προλεταριάτου στην ΕΣΣΔ έγινε και συνεχίζει να είναι ο εφιάλτης της αστικής τάξης. Η ΕΣΣΔ όντας ο τρόμος της αστικής τάξης, αν και δέχθηκε πολλών ειδών επιθέσεις υπερασπίστηκε από εκατομμύρια καταπιεσμένους εργάτες με τίμημα αιματοχυσίες και νεκρούς. Η δικτατορία του προλεταριάτου έγινε ο στόχος της επίθεσης από τον χιτλερικό φασισμό, εκατομμύρια εργάτες με την ηγεσία του Κομμουνιστή Ιωσήφ Στάλιν και του κόκκινου στρατού την υπερασπίστηκαν με τίμημα την ζωή τους και οι λαοί του κόσμου ενωμένοι γκρέμισαν τον φασισμό.

Ακόμη και σήμερα η Οκτωβριανή επανάσταση συνεχίζει να είναι ο εφιάλτης του ιμπεριαλιστικού καπιταλιστικού συστήματος και τα διδάγματά της είναι ο φωτεινός δρόμος για την σωτηρία των λαών παγκόσμια. Παρά τις επιθέσεις της αστικής τάξης στην Οκτωβριανή Επανάσταση και τις εμπειρίες της σε όλα τα πεδία, θα συνεχίσουμε να προχωράμε τον φωτεινό δρόμο της Οκτωβριανής Επανάστασης με επιμονή και πίστη.

Η ιστορία όλων των κοινωνιών είναι ιστορία της ταξικής πάλης. Και σ’ αυτήν την πάλη την ιστορία την δημιουργούν οι μάζες. Η εκστρατεία που ξεκινήσαμε και οργανώνουμε στους δρόμους και στις κινητοποιήσεις με το σύνθημα «Τιμή και δόξα στην 100η επέτειο της Οκτωβριανής Επανάστασης», δηλώνουμε ότι θα ενισχύσουμε την πάλη της νεολαίας για τις νέες προλεταριακές επαναστάσεις στον φωτεινό δρόμο της Οκτωβριανής Επανάστασης!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ 100η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!

ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΣΜΟΣ!

Πρωτοβουλία Νέων της ΠΑΡΤΙΖΑΝ/ Μαρξιστές Λενινιστές Μαοϊκοί


Partizan Gençlik İnisiyatifi / Marksist Leninist Maoist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com