...................

4 Αυγ 2017

Α.ΦΛΕΜΙΓΚ: ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ...SELF SERVICE?


Δεν γίνεται αμέσως αντιληπτό σε όσους απευθύνονται στο Νοσοκομείο, αλλά δεν κρύβεται και για πολύ! Όταν το φαγητό από τον ένα όροφο στον άλλο έχει διαφορά... ώρας, δεν είναι για κάποιο ιατρικό λόγο. Είναι γιατί οι τραπεζοκόμες που σέρνουν τα καρότσια από όροφο σε όροφο (δεν έχουμε κεντρική διανομή που θα διευκόλυνε τη διαδικασία) δεν προλαβαίνουν να μοιράσουν ζεστό φαγητό σε όλους τους ασθενείς, να κόψουν τις σαλάτες και να πλύνουν τα σκεύη σε κάθε βάρδια. Μεγάλες γυναίκες οι περισσότερες, με μυοσκελετικά προβλήματα, εξαιτίας αυτών ακριβώς των συνθηκών αποσύρονται από τη δουλειά. Προσλήψεις, όπως είναι γνωστό, δεν γίνονται σ' αυτές τις ειδικότητες, από χρόνια, γιατί θα παρεξηγηθούν οι εργολάβοι! Αλλά και για τους εργολάβους τα λεφτά ίσα-ίσα που φτάνουν για το Σισμανόγλειο με ελάχιστη βοήθεια στο Φλέμιγκ.

Από πέρυσι έχουμε επισημάνει στη διοίκηση και αυτό το πρόβλημα που έχει άμεσο αντίκτυπο στους ασθενείς.

Η απάντηση είναι πως δεν υπάρχουν κονδύλια. Το αποτέλεσμα να υποφέρουν εργαζόμενοι και ασθενείς.

Πρόσφατα, δύο από τις τραπεζοκόμες δεν μπορούν να δουλέψουν άλλο στην ειδικότητα αυτή λόγω πολλαπλών προβλημάτων υγείας (βαριές ορθοπεδικές βλάβες,χειρ/κες επεμβάσεις κλπ). Έτσι η κατάσταση δεν έγινε απλώς χειρότερη, ξεπέρασε τα όρια. Μία τραπεζοκόμα για δύο ορόφους. Να κουβαλήσει, να σερβίρει, να μαζέψει, να πλύνει, να ξανασερβίρει κ.ο.κ.)

Η δέσμευση της Διοίκησης που βεβαίως ...κατανοεί το πρόβλημα! είναι ενίσχυση από μία μόνο εργαζόμενη του ιδιωτικού συνεργείου, μόνο για τον Αύγουστο. Για τόσο, λέει φτάνουν τα λεφτά!

Δηλαδή από Σεπτέμβρη που κλινικές και τα κρεβάτια θα είναι γεμάτα, πως θα σιτίζονται οι άρρωστοι;

Μήπως να φτιάξουμε ένα μπουφέ; Θα μας έρθει πιο οικονομικά!

http://flemig-hospital.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com