...................

5 Αυγ 2017

Ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου: Η Nuriye Gülmen και ο Semih Özakça να ζήσουν! Να γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους!

Η Nuriye Gülmen και ο Semih Özakça αντιστέκονται με την πείνα τους για 150 μέρες. Έγιναν η φωνή εκατομυρίων που αντιστέκονται στο φασισμό της κατάστασης έκτακτης ανάγκης εδώ και 1 χρόνο, των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων που ο αριθμός τους ξεπερνάει τους 100.000, που με ΠΝΠ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, που τους έχουν αφαιρεθεί κάθε είδους ανθρωπίνου δικαιώματος.

Η προχωρημένη απεργία πείνας τους, αν και μικραίνει από κελί σε κελί, η λαχτάρα τους για τη ζωή που ανθίζει όλο και περισσότερο κάθε μέρα στην καρδιά του λαού γίνεται ο θανάσιμος φόβος του φασισμού.

Αυτοί συνέχισαν την αντίστασή τους στην πλατεία Yüksel και στα κελιά των φυλακών Sincan, αγκαλιάζοντας εκατομμύρια λαού, σκορπίσανε την ελπίδα στις ψυχές τους. Και τώρα στο νοσοκομείο εντός των φυλακών Sincan, σε κελί χωρίς αερισμό και σε συνθήκες απομόνωσης συνεχίζουν την αντίστασή τους. Απέναντί τους έχουν τους γιατρούς -απογόνους του Mengele- και τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που η ιστορία του είναι βαμμένη με αίμα και εκμετάλλευση. Προσπαθούν να τους αναγκάσουν στον τερματισμό του αγώνα τους και περιμένουν την στιγμή που θα χάσουν τη συνείδησή τους για να παρέμβουν με τη βία.

Αλλά η Nuriye και ο Semih δεν είναι μόνοι, έχουν συζύγους και συντρόφους που μεγαλώνουν την απεργία πείνας μαζί τους. Έχουν τα εκατομμύρια λαού που οι καρδιές τους χτυπάνε για αυτούς, που με ανησυχία εύχονται να μην πεθάνουν οι απεργοί πείνας.

Ωστόσο δεν είναι η ώρα να περιμένουμε, να ελπίζουμε σε μια λύση από τους οργανισμούς του ιμπεριαλισμού. Είναι η ώρα να δώσουμε φωνή στήριξης στις αντιστάσεις, να τις κρατήσουμε ζωντανές.

Για αυτό το λόγο, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ!

Αν δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στις δράσεις της Παρασκευής, αν δεν μπορείτε να κάνετε απεργία πείνας, με τα τηλέφωνά σας, με τα φαξ σας, με τα e-mail σας μπορείτε να εκφράσετε την διαμαρτυρία σας στους βασανισμούς που υπόκεινται η Nuriye και ο Semih.

Μπορείτε να δηλώσετε την στήριξή σας στην Nuriye και στον Semih με γράμματα ενάντια στους δήθεν γιατρούς που παραμονεύουν στον θάλαμο του νοσοκομείου την στιγμή που θα πεθάνουν οι απεργοί πείνας.

Το κάλεσμά μας απευθύνεται σε όλο το λαό…Όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα μπορούν να επικοινωνήσουν με τις παρακάτω διευθύνσεις για να ασκήσουν το δικαίωμα της διαμαρτυρίας-καταγγελίας…

Την ίδια στιγμή που τα κελιά τους λιώνουν, που οι δήμιοι περιμένουν πάνω από τα κεφάλια τους, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ!

ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

Η NURIYE ΚΑΙ Ο SEMIH ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ!

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ!

ΛΑΪΚΟ ΜΈΤΩΠΟΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:

Τηλέφωνο: 90 (0312) 417 77 70

Φαξ: 90 (0312) 419 33 70

E-mail: info@adalet.gov.tr

Διεύθυνση: 06659 KIZILAY / ANKARA

Semih Özakça

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü

Sincan 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli

Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü Yenikent/Sincan/Ankara

Τηλέφωνο

0 312 254 01 03

0 312 254 01 04

0 312 254 01 05

0 312 254 01 06

0 312 254 01 07

0 506 600 62 08

E-mail

Ankara.1nftcik adalet.gov.tr

Nuriye Gülmen

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Sincan Kadın Kapalı Ceza İnfaz

Τηλέφωνο: 0312 589 5101

0312 254 00 40

Φαξ: 0312 254 00 48


Διεύθυνση: Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü Yenikent/Sincan/Ankara

http://oagonas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com