...................

9 Αυγ 2017

Προπύλαια: απεργία πείνας - αλληλεγγύη στους εκπαιδευτικούς αγωνιστές της Τουρκίας

Απεργία πείνας 30 ημερών ξεκίνησαν από χθες 8 Αυγούστου αγωνιστές μέλη της "Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στη Τουρκία και το Κουρδιστάν". Η απεργία πείνας γίνεται σε ένδειξη αλληλεγγύης στους εκπαιδευτικούς της Τουρκίας από απολύθηκαν μετά το πραξικόπημα και αγωνίζονται για την επαναπρόσληψή τους. Ιδιαίτερα βέβαια στους Nuriye Gülmen και Semih Özakça οι οποίοι πλέον φτάνουν τις 155 μέρες απεργίας πείνας και είναι φυλακισμένοι.

Επισκεφθήκαμε τους συναγωνιστές, μιλήσαμε μαζί τους και σε ερώτημά μας αν σχεδιάζουν κάτι παραπάνω μας είπαν τις σκέψεις τους για απεύθηνση σε ελληνικές αγωνιστικές συλλογικότητες με στόχο να υπάρξει κάποια κινητοποίηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com