5 Αυγ 2017

ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ (μουσικό βίντεο)

Αφού πέρασε 31 ημέρες σε ισραηλινή στρατιωτική φυλακή, ο Μοχάμεντ επέστρεψε στο σπίτι του, στο Al-Khalil. Το Ισραήλ συνεχίζει να φυλακίζει παιδιά (12-17 ετών) σε στρατιωτικές φυλακές. Περίπου 500 -700 παιδιά είναι υπό κράτηση και δικάζονται σε ισραηλινά στρατιωτικά Δικαστήρια. Η συνηθισμένη κατηγορία είναι ο πετροπόλεμος.


Ραμάλα, 29 του Ιουλίου 2017- Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής σκότωσαν έναν 16χρονο Παλαιστίνιο και τραυμάτισαν άλλους δύο με αληθινά πυρά, κοντά στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ, ανατολικά του στρατοπέδου προσφύγων Buriej, την Παρασκευή, σύμφωνα με μαρτυρίες από την οργάνωση Defense for Children International - Palestine.
Οι ισραηλινές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων πριν ανοίξουν πυρ εναντίον περίπου 100 νεαρών Παλαιστινίων που έβαλαν φωτιά σε ελαστικά και πέταξαν πέτρες στους στρατιώτες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους περιορισμούς του Ισραήλ στο Τέμενος Al-Aqsa. Ο Abdel-Rahman Abu Hussein Jaber Hamisa ήταν 20 με 30 μέτρα μακριά από τις ισραηλινές δυνάμεις που βρίσκονταν πίσω από τους τεχνητούς λόφους άμμου στην ισραηλινή πλευρά των συνόρων όταν τον πυροβόλησαν με αληθινά πυρά. Η σφαίρα βγήκε από τη δεξιά πλευρά της πλάτης του, σκοτώνοντας τον αμέσως, σύμφωνα με πηγές του DCIP.
Μάρτυρες είπαν στο DCIP ότι οι ισραηλινές δυνάμεις έριξαν αληθινά πυρά σε νεαρούς που προσπάθησαν να πλησιάσουν τον Abdel-Rahman τραυματίζοντας τον Moumen Rajab al-Khalidi, 23 ετών, στο δεξί πόδι, και τον Imad Talal Jaber, 15 ετών, στο αριστερό του πόδι, από δύο κομμάτια θραύσματα αληθινής σφαίρας.

Καθημερινές "συνηθισμένες" ειδήσεις από ένα λαό που αγωνίζεται και παλεύει για τη λευτεριά του εδώ και 70 χρόνια. Από τότε που Άγγλοι και οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές φυτέψανε το κράτος του Ισραήλ στη γη τους για να κουμαντάρουν τη Μέση Ανατολή και όχι μόνο. Παλεύει ανυποχώρητα παρά τα ξεπουλήματα από τις ηγεσίες του, αλλά και από "συμμάχους", παρά το συνεχή πόλεμο που δέχεται απ' όλες τις μικρές και μεγάλες δυνάμεις αυτού το κόσμου. Προχθές οι ΗΠΑ αποφάσισαν να σκληρύνουν κι άλλο τη στάση τους κόβοντας την υποκριτική χρηματοδότηση προς τη Παλαιστιανική Αρχή και η οποία απευθυνόταν στις οικογένειες των "άδικα σκοτωμένων και φυλακισμένων"!!! Τη κόβουν γιατί λέει η Παλαιστινακή Αρχή βοηθά τους "τρομοκράτες" κρατούμενους και καλούν και τις υπόλοιπες χώρες να κάνουν το ίδιο!!! Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι ο λαός της Παλαιστίνης δεν έχει ανάγκη τα λεφτά τους για να συνεχίσει την αντίστασή του. Εμείς του αφιερώνουμε το βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: