...................

1 Αυγ 2017

Οι Τούρκοι σύντροφοι τίμησαν τον Γρηγόρη Κωνσταντόπουλο


Με αφορμή τη παρουσία τους στην Ελλάδα απ' όλη την Ευρώπη οι Τούρκοι σύντροφοι της Παρτιζάν ήρθαν στη Καισαριανή, από το Ναύπλιο όπου βρίσκεται το κάμπινγκ τους, με τις σημαίες της Παρτιζάν και της νεολαίας (PGI/MLM), τα συνθήματά τους, τα τραγούδια τους και τις ομιλίες τους για να τιμήσουν το σύντροφο Γρηγόρη Κωνσταντόπουλο σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο και συγκινητικό κλίμα. Θέλησαν να τιμήσουν το σύντροφο, το στέλεχος του ΚΚΕ(μ-λ), που τον θεωρούσαν και τον θεωρούν και δικό τους μέλος και που, όπως οι ίδιοι λένε, είχε ιδιαίτερη συμβολή στη πορεία της οργάνωσής τους, του κινήματός τους αλλά και στην οικοδόμηση των βαθιά συντροφικών σχέσεων των δύο οργανώσεων. Του TKP/ML και του ΚΚΕ(μ-λ).

Στην εκδήλωση των συντρόφων παραβρέθηκαν και μέλη του ΚΚΕ(μ-λ) καθώς και ο αδερφός του σ. Στάθης και η αδερφή του Μάτα.

Βίντεο από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.facebook.com/StuttgartPostasi/videos/1676483759059464/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com