9 Ιουλ 2017

Απεβίωσε ο συμβασιούχος που τραυματίστηκε στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο εργαζόμενος του Δήμου Θεσσαλονίκης που είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Κυριακή σε εργατικό ατύχημα έξω από τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης .

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος εργάτης, 44 ετών, πατέρας δύο παιδιών, συμβασιούχος εργαζόμενος του Δήμου Θεσσαλονίκης τραυματίστηκε το βράδυ της Κυριακής 3 Ιούλη έξω από τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, όταν προσπάθησε να αποθέσει ένα κοντέινερ.

Πολυτραυματίας, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Ο 44χρονος Α.Π. από το Σεπτέμβρη του 2014 δούλευε ως οδηγός συρόμενου τράκτορα στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και ήταν ένας από τους συμβασιούχους παρατασιούχους που τον τελευταίο χρόνο παλεύουν για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή κλήθηκε έκτακτα να πάει στη δουλειά, αν και ήταν εκτός προγράμματος εργασίας. Μετέφερε κοντέινερ με συμπιεσμένα απορρίμματα από το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης. Τραυματίστηκε όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο συρόμενος τράκτορας αναδιπλώθηκε και τον συνέθλιψε πάνω στο κοντέινερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com