20 Ιουλ 2017

Θεσσαλονίκη: απεργιακή συγκέντρωση των εργαζόμενων του επισιτισμού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η απεργιακή συγκέντρωση του Σωματείου Επισιτισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΣΕΤΕΠΕ), στην Αριστοτέλους, μπροστά από το Electra Palace!

Στην συγκέντρωση συμμετείχε η ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, που μέσω του σωματείου είχαν καλέσει την συγκέντρωση και η Λάντζα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία, που ξεκίνησε από τη Μητροπόλεως, συνέχισε από την Βενιζέλου και κατέληξε στο ξενοδοχείο MANDRINO, στη διασταύρωση Εγνατίας με Αντιγονιδών.

Η συγκέντρωση ήταν σχετικά άμαζη, γύρω στα 100 άτομα, πράγμα που απεικονίζει την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον συγκεκριμένο κλάδο και γενικότερα στους εργαζόμενους. Αποδεικνύει επίσης, ότι χρειάζεται σταθερή πολιτική παρέμβαση στους συναδέλφους, μετατροπή του σωματείου σε όργανο των εργαζομένων και δημιουργία αιτημάτων που να αγγίζουν την πλειοψηφία των εργαζομένων, εξειδικευμένα και σύμφωνα με τις ανάγκες σε κάθε χώρο δουλειάς.

Παράλληλα η Αντεπίθεση των Εργαζομένων και η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Φαγητού Θεσσαλονίκης, καλούσαν στις 10.30 στην Καμάρα σε Μοτοπορεία!
Δεν υπάρχουν σχόλια: