...................

18 Ιουλ 2017

Αθήνα - Πορεία για τα εργατικά ατυχήματα


Με πρωτοβουλία της "Εργατικής Πρωτοβουλίας ενάντια στα εργοδοτικά εγκλήματα" πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Τη κινητοποίηση στήριξε με τη συμμετοχή της η Ταξική Πορεία.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 7:00 στα Προπύλαια και λίγη ώρα αργότερα πορεύτηκε προς το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου. Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν τα εργοδοτικά εγκλήματα που παράγει η λεγόμενη ανάπτυξη και που στηρίζεται στις "θυσίες" - δολοφονίες των εργαζόμενων τους οποίους η εργοδοσία κάθε είδους, ιδιωτικού και δημόσιου, τομέα του βλέπει απλά σαν αναλώσιμο είδος.

Αφού παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από το υπουργείο οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στη πλατεία Κλαυθμώνος όπου περίμεναν τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με αφορμή τη χθεσινή απόφαση για του Ηριάννα Β.Λ. και Περικλή Μ. για να ενσωματωθούν σε αυτή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com