18 Ιουλ 2017

Χανιά: συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ηριάννα

Η Πρωτοβουλία ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ καλεί στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ηριάννα Β.Λ, σήμερα Τρίτη στις 7.30 μ.μ στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Η απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης της, για μια ποινή που στηρίχτηκε σε ένα πρωτοφανές γενετικό φακέλωμα-μαγείρεμα, όπου χωρίς επαρκή στοιχεία ισχυρίζονται πως ταυτοποίησαν «τμήμα» (!) του DNA που είχε δώσει η Ηριάννα οικιοθελώς το 2011 και που στη συνέχεια… καταστράφηκε και στην προσωπική σχέση της Ηριάννας με άτομο που αθωώθηκε!!!, φανερώνει πως το αστικό κράτος αναβαθμίζει τα εργαλεία και τις μεθόδους δίωξης και στοχοποίησης, με μοναδικό στόχο να εκφοβίσει όποιον τολμά να αμφισβητήσει και να αντισταθεί στην κυρίαρχη πολιτική.

Η απόφαση αυτή είναι εναρμονισμένη στην πολιτική κατάργησης και καταπάτησης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και επιβολής κλίματος φασιστικοποίησης. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. –ΑΝ.ΕΛ. εφαρμόζει τα πιο δυσβάστακτα μέτρα για το λαό και την εργατική τάξη προχωρά στην εφαρμογή μεθόδων τρομοκράτησης του λαού, ώστε να μην μπορεί αυτός να σηκώσει κεφάλι σε όλα αυτά που ήδη εφαρμόζονται. Χτύπηματα απεργιών, καταστολή διαδηλώσεων, συλλήψεις κατηγορίες, στοχοποίηση και διώξεις αγωνιστών και συνδικαλιστών έρχονται να συμπληρώσουν το όλο πλέγμα της φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής. Μια πολιτική ενταγμένη στην εξυπηρέτηση των ντόπιων και ιμπεριαλιστικών συμφερόντων Ε.Ε και ΗΠΑ.

Η υπόθεση της υπεράσπισης των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων αφορά όλο το λαό και τη νεολαία. Είναι ζήτημα ζωής προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί και να διεκδικήσει το δικαίωμα στη δουλειά, τη δουλειά με δικαιώματα, το δικαίωμα στη ζωή.
Απαιτούμε την απελευθέρωση της Ηριάννας.

Κάτω οι σκευωρίες και η κατασκευή ενόχων.
Κάτω τα χέρια απ’ τα δημοκρατικά δικαιώματα.
Κάτω η φασιστικοποίηση

Χανιά 18-08-2017

Πρωτοβουλία ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
http://protovouliantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: