...................

31 Ιουλ 2017

Τέλειωσε το κάμπινγκ των Αγωνιστικών Κινήσεων και της Μαθητικής Αντίστασης

Τέλειωσε σήμερα το φετινό κάμπινγκ των Αγωνιστικών Κινήσεων και της Μαθητικής Αντίστασης στο οποίο συμμετείχαν και νέοι εργαζόμενοι αλλά και του οποίου ....επωφεληθήκαμε και κάποιοι λιγότερο νεολαίοι(!).

Όπως κάθε χρόνο είχε απ' όλα, πολιτικές συζητήσεις, πολιτικά και κινηματικά εργαστήρια, γλέντια, επίσκεψη σε ιστορικούς τόπους (Ακροναυπλία), σοβαρότητα αλλά και χαβαλέ, όπως και καλό φαγητό μαγειρεμένο από τους ίδιους. Με λίγα λόγια για άλλη μια φορά οι νεολαίοι απέδειξαν ότι μπορούν να τα συνδυάσουν όλα μια χαρά και αν υπήρξαν κάποια οργανωτικού τύπου προβλήματα αυτά τα αφήνουμε για τους γκρινιάριδες!!!


Από τις πιο ωραίες στιγμές του κάμπινγκ οι συνευρέσεις με τους Τούρκους συντρόφους της Παρτιζάν που έτυχε να συμπέφτει και το δικό τους κάμπινγκ, στον ίδιο χώρο, αυτές τις μέρες. Μαζί τους πραγματοποίηθηκε διεθνιστική εκδήλωση για τα "Κινήματα Νεολαίας στον κόσμο" τη Πέμπτη, όπως και διεθνιστικό γλέντι το Σαββάτο που ξεσήκωσε και ευρύτερο κόσμο του κάμπινγκ. Στο γλέντι αυτό συνέβαλαν ιδιαίτερα με το παίξιμό τους και το τραγούδι τους τα παιδιά από τη Βίδα.


Εδώ να σημειώσουμε ότι Τούρκοι σύντροφοι με την ευκαιρία των διακοπών τους στην Ελλάδα, μιας και είτε δε μπόρεσαν να έρθουν στη κηδεία είτε δε θα έχουν άλλη ευκαιρία να το κάνουν, θα μεταβούν αύριο Τρίτη στο νεκροταφείο της Καισαριανής για να τιμήσουν το σύντροφό μας Γρηγόρη Κωνσταντόπουλο που τον χάσαμε το Γενάρη φέτος.

Περισσότερα, βίντεο και φωτογραφίες, για το κάμπινγκ πιθανά να βάλουμε τις επόμενες μέρες, τον ουσιαστικό απολογισμό τον αφήνουμε στα παιδιά των Αγωνιστικών Κινήσεων και της Μαθητικής Αντίστασης. Εμείς μένουμε στο ότι η πρόταση των παιδιών για διακοπές για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ουσιαστική, νεολαιϊστικη, πολιτιστική και πολιτικότατη!


1 σχόλιο:

  1. Η ηρωική πορεία του Παιδαγωγικού Φροντιστηρίου του ΕΑΜ και οι πρώτοι δάσκαλοι της Ελεύθερης Ελλάδας! (από το αναγνωστικό "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ" του 1944, της ΠΕΕΑ)

    α) http://eyrytixn.blogspot.gr/2016/08/blog-post.html

    και...

    β) http://eyrytixn.blogspot.gr/2015/08/blog-1944.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com