...................

21 Ιουλ 2017

Παρέμβαση στο Ηράκλειο για την Ηριάννα

Παρέμβαση καταγγελίας της απόφασης του δικαστηρίου για την Ηριάννα, πραγματοποίησε η ΛΑ - ΑΑΣ Ηρακλείου στο κέντρο της πόλης (αγορά). Με πλατύ μοίρασμα της προκήρυξης, με τηλεβόα και πανό, τα μέλη της ΛΑ - ΑΑΣ κατήγγειλαν την απόφαση αυτή ως προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού μας, χτύπημα των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων και παραπέρα φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής.


Παρά την παρουσία και άλλων πολιτικών φορέων (ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΛΑΕ) δεν είχαμε την απαιτούμενη συμμετοχή κόσμου και έτσι δεν έγινε κατορθωτό να γίνει και πορεία στους κεντρικούς δρόμους αφού αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός αυτών που συμμετείχαν στην παρέμβαση. Το γεγονός αυτό, βέβαια, βάζει πρόσθετα καθήκοντα σε όλους μας για την ενίσχυση του λαϊκού παράγοντα. Η ΛΑ - ΑΑΣ και οι συνιστώσες που τη στηρίζουν θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για την ανάπτυξη ενός κινήματος που θα παλεύει ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό, στην επίθεση του κεφαλαίου, στην υπεράσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών και λαϊκών κατακτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com