9 Ιουλ 2017

Κινητοποίηση στα διόδια Αφιδνών

Κινητοποίηση άνοιγμα των διοδίων Αφιδνών πραγματοποίησε σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων Β.Α. Αττικής.
Τη κινητοποίηση αυτή στήριξε και η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Βορείων με δικό της πανό, προκήρυξη και με σύνθημα τη πλήρη κατάργηση όλων των διοδίων. Αφού συγκεντρώθηκαν μερικές δεκάδες αγωνιστών προχώρησαν στο άνοιγμα των διοδίων λίγο μετά τις 11 το πρωί και κράτησε για καμιά ώρα περίπου.
Η αποδοχή του κόσμου που περνούσε εκείνη την ώρα μετά το πρώτο ξάφνιασμα ήταν απόλυτη.
Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει να ανοίξει νέα ηλεκτρονικά διόδια στον  Άγιο Στέφανο, στη Κηφισιά και στη Μεταμόρφωση ώστε να "πιάσει" όλους όσους χρησιμοποιούν τους παράδρομους για να αποφύγουν αυτά της Εθνική Οδού.
Στη κινητοποίηση παραβρέθηκε και ο Μανώλης Γλέζος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com