...................

14 Ιουλ 2017

Συγκέντρωση για την απελευθέρωση της Ηριάννας

Αρκετός κόσμος, κατά κύριο λόγο νεολαία, συγκεντρώθηκε σήμερα στη πλατεία Συντάγματος απαιτώντας την αθώωση της Ηριάννας Β.Λ.. Τη Δευτέρα 17/7 εκδικάζεται στο Εφετείο η αίτηση αναστολής της ποινής της.

Στη σημερινή συγκέντρωση καλούσαν νεολαιίστικες οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες από τον αναρχικό χώρο. Πανό είχαν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΛΑΕ, το ΕΕΚ, οι νεολαίοι του ΚΚΕ(μ-λ), η Ροσινάντε και η Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Ηριάννα.

Ο κύριο όγκος των συγκεντρωμένων τις πρώτες ώρες ήταν στο κέντρο της πλατείας και αργότερα μετακινήθηκε προς το χώρο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Κοντά στις 10 το βράδυ έληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com