...................

16 Ιουλ 2017

Τρίκαλα: Κινητοποίηση για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας

Κινητοποίηση για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας έγινε σήμερα Κυριακή 16/7 στα Τρίκαλα, στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργίας των ιδιωτικών υπαλλήλων. Κάλεσμα για κινητοποίηση υπήρχε και από το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων στην πόλη καθώς και από δυνάμεις και σχήματα της αριστεράς.

Η συγκέντρωση έγινε το πρωί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και κατευθύνθηκε σε μεγάλα καταστήματα της πόλης. Αποτέλεσμα της μαζικής (για τα καλοκαιρινά δεδομένα) παρέμβασης ήταν να κλείσουν αρκετά καταστήματα που είχαν ανοίξει. Στη συγκέντρωση συμμετείχε και η Ανοιχτή Πρωτοβουλία για την κοινή δράση, στεκόμενη έτσι αλληλέγγυα στον αγώνα των ιδιωτικών υπαλλήλων για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας. Στα καταστήματα που έγιναν παρεμβάσεις μοιράστηκε και η προκήρυξη της Ταξικής Πορείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com