5 Ιουλ 2017

Έφυγε από κοντά μας η Ντίνα Μπαθρέλλου

Έφυγε από κοντά μας η Ντίνα Μπαθρέλλου, ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Τη γνωρίσαμε στα φοιτητικά της χρόνια να παρεμβαίνει μέσα από το σχήμα της ΕΑΑΚ στο Βιολογικό και τις γραμμές του ΝΑΡ, στη συνέχεια βρεθήκαμε μαζί της στο Σωματείο Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (ΣΕΦΙΕ). Αγωνιστήκαμε μαζί για το ζωντάνεμα του σωματείου μέσα από το σχήμα της Αγωνιστικής Ενότητας για αρκετά χρόνια, πριν την παρέμβασή μας ως Αγωνιστικές Κινήσεις.

Εκεί γνωρίσαμε τη Ντίνα καλύτερα, γνωρίσαμε την αγωνιστικότητα και τη μαχητικότητά της. Ήταν πάντοτε παρούσα, σε όλα τα κινηματικά γεγονότα, με έντονο το αίσθημα του καθήκοντος, παρά τα προβλήματα υγείας της. Παρά τις διαφωνίες μας, η συνεργασία μας ήταν άψογη και γόνιμη. Ήταν από τους ανθρώπους εκείνους που η απώλειά τους κοστίζει στην υπόθεση του κινήματος.

Δύσκολα να πιστέψει κανείς τον πρόωρο χαμό της στα 37 της χρόνια. Όλοι ελπίζαμε ότι κι αυτή τη φορά θα κέρδιζε τη μάχη που με τόσο πείσμα και αξιοπρέπεια έδινε για δεύτερη φορά.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη μητέρα και τα αδέρφια της, στο σύντροφο της ζωής της Στέλιο και στα δυο τους παιδιά.

Αγωνιστικές Κινήσεις Εργαζομένων στα Φροντιστήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com