...................

13 Ιουλ 2017

Υποκλίσεις στον Γιούνκερ, ΜΑΤ στους διαδηλωτές!

Με υποκλίσεις υποτέλειας αναγόρευσαν σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ(!) τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ.Κ. Γιούνκερ κυβέρνηση, πανεπιστημιακές αρχές μαζί με τον απαραίτητο μαϊντανό, τον δήμαρχο Μπουτάρη, το απόγευμα της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις έκλειναν τους δρόμους και απαγόρευαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν το Μέγαρο Μουσικής. Στις διαμαρτυρίες για την αστυνομοκρατία απάντησαν με χρήση χημικών και κτυπήματα.

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που ξεκίνησε από την Νομική και την πλατεία του Λευκού Πύργου συμμετείχαν φοιτητικά σχήματα, οργανώσεις και συνεργασίες όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ , η ΛΑΕ και η Λαική Αντίσταση –ΑΑΣ κ.α. Πανό είχαν και οι Αγωνιστικές Κινήσεις. Οι διαδηλωτές οι οποίοι κατέληξαν μπροστά στο κτίριο της ΕΡΤ-3 κήρυξαν τον Γιούνκερ ανεπιθύμητο και κατήγγειλαν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com