5 Ιουλ 2017

Αντίθετη με τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Καλαμπάκας η Κίνηση Πολιτών «Μετέωρα για Όλους»

Την αντίθεσή της στην ένταξη του θέματος που αφορά στον Σχέδιο Π.Δ. για τις προωθούμενες απαγορεύσεις στον ιερό χώρο των Μετεώρων στην αποψινή ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας, εκφράζει με ανοικτή επιστολή της η Κίνηση Πολιτών «Μετέωρα για Όλους».

Η επιστολή έχει ως εξής:

Θέλουμε να εκφράσουμε σε όλους τους τόνους την πλήρη αντίθεσή μας με τη διαδικασία που θα λάβει χώρα στο δημοτικό συμβούλιο και αφορά στην κατάθεση προτάσεων σχετικά με το Π.Δ.

Πρόκειται για κατάπτυστη προσπάθεια της δημοτικής αρχής, η οποία χρησιμοποιώντας μικροπολιτικάντικους τακτικισμούς, επιχειρεί να φέρει για άλλη μια φορά την κοινωνία Καστρακίου και Καλαμπάκας προ τετελεσμένων, χωρίς ποτέ να ερωτηθεί και να εκφράσει τη βούλησή της.

Συμμέτοχη στη φαρσοκωμωδία είναι μερίδα δημοτικών συμβούλων, της κατ’ όνομα «αντιπολίτευσης», με ένα «εναλλακτικό» Π.Δ, που μόνο ειρωνικό μειδίαμα μπορεί να φέρει. Όποιος καταθέτει προτάσεις συμφωνεί επί της αρχής με την έκδοση Π.Δ. και επι της ουσίας συναινεί στην εκχώρηση δημόσιας γης.

Ζητούμε τη συγκρότηση νόμιμης Επιτροπής Διαβούλευσης, απαιτώντας ταυτόχρονα από την πολιτεία να παγώσει το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος. Ζητούμε την κατάργηση του σκανδαλώδους νόμου 2351.

Καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου Καλαμπάκας να διακόψουν την εν λόγω διαδικασία που αποτελεί μέγιστο εμπαιγμό προς όλους μιας ανάλγητης δημοτικής αρχής. Η μεθόδευση που επιχειρείται αποτελεί φιάσκο.

Κίνηση Πολιτών «Μετέωρα για Όλους»


http://www.tameteora.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: