...................

6 Ιουλ 2017

ΚΚΕ(μ-λ) Σερρών: Καλό ταξίδι σύντροφε Κώστα!

Η Οργάνωση Σερρών του ΚΚΕ(μ-λ) αποχαιρετά με συγκίνηση τον σύντροφο Κώστα Καρπουτσή, τον αγαπητό σε όλους μας “Τζαβάρα” που έφυγε πρόωρα χθες, Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Κώστας στην δεκαετία του ‘70, στα πρώτα δύσκολα μεταπολιτευτικά χρόνια πάσχισε μαζί με αρκετούς από εμάς για την διάδοση των επαναστατικών κομμουνιστικών ιδεών στην νεολαία των Σερρών, στις λαϊκές γειτονιές και αργότερα ως σπουδαστής στα ΚΑΤΕΕ μέσα από τις γραμμές της ΛΔΕ και της σπουδαστικής ΠΠΣΠ.

Ο Κώστας ο Τζαβάρας συνέχισε να παλεύει για την επιβίωση και τις ιδέες του σε όλη την διαδρομή του σαν γνήσιος λαϊκός άνθρωπος, θυμόσοφος και ανοικτός σε κάθε προβληματισμό.

Ο Κώστας ο Τζαβάρας που πάντοτε τον θεωρούσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, ένα παλιό άλλα και παντοτινό σύντροφo στάθηκε πάντα και σταθερά στην μεριά της λαϊκής υπόθεσης.

Στην οικογένεια του, στα αδέρφια του και στους συντρόφους του στην Ανταρσύα στέλνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

Σέρρες 6/7/2017Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com