...................

17 Ιουλ 2017

Ένωση Συλλόγων Γονέων Παλλήνης: Τη Τρίτη αποχαιρετούμε τον Μανούσο Ριτζάκη

Η τοπική κοινωνία του Γέρακα με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκε τον αναπάντεχο​ θάνατο του συμπολίτη της Μανούσου Ριτζάκη. Υπήρξε ένας άνθρωπος με στοιχεία κοινωνικής ευαισθησίας, αλτρουισμού, συλλογικής συναντίληψης και έμφυτης ευγένειας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Παλλήνης της οποίας υπήρξε συνιδρυτικό μέλος, τον ξεπροβοδίζει με αισθήματα ιδιαίτερης λύπης, αναγνωρίζοντας την προσωπική του συμβολή στην εξέλιξη του συλλογικού φορέα μας την οποία συνείσφερε με ανιδιοτέλεια, συνέπεια και υψηλή ευθύνη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους φίλους τους και προς όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Θα τον αποχαιρετήσουμε την Τρίτη στις 5:00 μ.μ., στον Άγ.Γιάννη Πρόδρομο Γέρακα.

http://pallinipress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com