...................

11 Ιουν 2017

ΚΚΕ(μ-λ): Ανακοίνωση για τις "επισκέψεις" της αστυνομίας στα σπίτια αγωνιστών στη Θεσσαλονίκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Οι εκφοβισμοί και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν!

H Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τις «επισκέψεις» της αστυνομίας σε σπίτια συμμετεχόντων στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, τις προαναγγελθείσες διώξεις και τον σχηματισμό δικογραφιών.

Όλα αυτά αποτελούν συνέχεια και κλιμάκωση των πολιτικών εκφοβισμού και τρομοκρατίας που εφαρμόζει συστηματικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέναντι σε λαϊκούς και εργατικούς αγώνες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιώντας την πολιτική επίθεσης του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ ενάντια στην εργατική τάξη και τον λαό θέλει να στείλει μήνυμα τρομοκράτησης στα κινήματα αντίστασης και διεκδίκησης. Φοβούνται τον λαό και τους αγώνες του. Γι’ αυτό και φτιάχνουν σκηνικό τρομοκρατίας ώστε να τον κρατήσουν σε ακινησία.

Οι απειλητικές ενέργειες και διώξεις ενάντια στα μέλη των συλλογικοτήτων που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς είναι η συνέχιση της πολιτικής των διώξεων, όπως αυτές των αγωνιστών της Χαλκιδικής, των μαθητών στο Ρέθυμνο, των φοιτητών στην Ξάνθη κ.α. Γι' αυτό και πρέπει να πάρουν την απάντηση που πρέπει!

Να απαντήσουμε με την πάλη μας, τους μαζικούς αγώνες και το μέτωπο αντίστασης για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών!

Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη 8/6/2017

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com