...................

8 Ιουν 2017

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του ΚΚΕ(μ-λ) για την Οκτωβριανή Επανάσταση

Μετά τις εκδηλώσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Ξάνθη και τα Γιάννενα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του ΚΚΕ(μ-λ) για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης και σε άλλες πόλεις.  Οι εκδηλώσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον όχι μόνο ανθρώπων που κινούνται γύρω από το χώρο της οργάνωσης αλλά και ευρύτερου δυναμικού, κυρίως βέβαια από το χώρο της Αριστεράς. Σε όλες γίνανε συζητήσεις όπου ιδιαίτερα απασχόλησε η σύνδεση της εμπειρίας του επαναστατικού κινήματος του τότε με το σήμερα.
Για το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματισθεί εκλησώσεις - συζητήσεις στις παρακάτω πόλεις:
  • Πάτρα: Σάββατο 10 Ιούνη 7:00 μ.μ. ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΒΕ (Αράτου 21, Πλ. Όλγας)
  • Ξυλόκαστρο: Τετάρτη 14 Ιούνη 7:00 μ.μ, Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου
  • Καρδίτσα: Σάββατο 17 Ιούνη, 8:00 μ.μ. στο καφέ MERGATO (Δημοτική Αγορά)
  • Τρίκαλα: Κυριακή 18 Ιούνη, 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο Τρικάλων
  • Ηράκλειο: Πέμπτη 22 Ιούνη, 7:00 μ.μ. στο πάρκο Γεωργιάδη
Επιπλέον τη Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Εκτός των Τειχών, στα Εξάρχεια, εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:

Ιμπεριαλιστικός πόλεμος και Οκτωβριανή Επανάσταση
Η αντιπαράθεση στο πλαίσιο του διεθνούς εργατικού κινήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com