13 Ιουν 2017

Θεσσαλονίκη: συνέντευξη τύπου για την επίσκεψη Νετανιάχου και το αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο


Κάλεσμα για μαζική λαϊκή συμμετοχή στο αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο.
Ανεπιθύμητος ο Νετανιάχου και ο αμερικανοκίνητος άξονας Ελλάδας - Ισραήλ και Κύπρου!

Συνέντευξη τύπου έδωσαν την Τρίτη το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκπρόσωποι των φορέων, των συλλογικοτήτων και των οργανώσεων που καλούν στο αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο ενάντια στην αντιδραστική τριμερή συνάντηση κορυφής Ελλάδας - Ισραήλ και Κύπρου και στην παρουσία του εγκληματία Νετανιάχου. Κάλεσαν τον λαό της Θεσσαλονίκης να πάρει μέρος μαζικά στην κινητοποίηση διατρανώνοντας την αντίθεση του στα πολεμικά σχέδια και στους αμερικανοκίνητους επιθετικούς άξονες αλλά και την αλληλεγγύη του στον λαό της Παλαιστίνης.

Στην συνέντευξη πήραν τον λόγο εκπρόσωποι από την Ένωση Φίλων Παλαιστίνης Θεσσαλονίκης, τον Παλαιστινιακό Σύνδεσμο Βόρειας Ελλάδας, την ΛΑΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΚΚΕ(μ-λ) και την ΚΕΕΡΦΑ.

Ανακοινώθηκε πως στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 15 Ιουνίου, στο Άγαλμα του Βενιζέλου στις 7:00 μ.μ. καλούν σωματεία και ενώσεις εργαζόμενων. Μεταξύ άλλων η Α', Γ' και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Νοσηλευτικών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), το σωματείο συνταξιούχων η Συσπείρωση και άλλοι.Δεν υπάρχουν σχόλια: