...................

15 Ιουν 2017

Εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) για την Οκτωβριανή Επανάσταση στο Ξυλόκαστρο

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου η εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μερικές δεκάδες κόσμου. Στην αρχή έγινε η εισήγηση και μετά πραγματοποιήθηκε μια πλούσια συζήτηση πάνω στα ιστορικά ζητήματα του πριν και του μετά της Οκτωβριανής Επανάστασης, για το πως μετεξελίχθηκε και τι πραγματικά κέρδισε το εργατικό και κομμουνιστικό κίνημα ανά των κόσμο. Της προηγούμενες μέρες πριν την εκδήλωση έγινε μαζική προπαγάνδισή της στο Ξυλόκαστρο , στο Κιάτο και στο σύνολο γενικά του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com