13 Ιουν 2017

Η ΟΕΝΓΕ στηρίζει τις λαϊκές κινητοποιήσεις στην Θεσσαλονίκη με αφορμή την σύνοδο του άξονα «Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου – Ισραήλ»

Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας
O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece
Αθήνα 13 Ιουνίου 2017
Α.Π:8027(α)

ΠΡΟΣ:
α. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ
β. ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΟΕΝΓΕ ΣΤΙΣ 9/6/17

Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ στηρίζει τις λαϊκές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί για τις 15/6 και την παρουσία στην σύνοδο αυτή του σφαγέα του Παλαιστινιακού λαού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Η σύνοδος και η επίσκεψη Νετανιάχου γίνονται σε μια περίοδο κλιμάκωσης των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στην περιοχή μας, κατά την οποία η ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει «γη και ύδωρ» τόσο στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό όσο και στο Ισραηλινό κράτος – χωροφύλακα.

Η συγκρότηση του λεγόμενου «στρατηγικού άξονα Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου – Ισραήλ» υπό την εποπτεία των ΗΠΑ, στοχεύει στην αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων και της παρουσίας του ΝΑΤΟϊκού ιμπεριαλισμού στην ευρύτερη περιοχή.

- Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ. Έξω οι βάσεις του θανάτου.
- Κοινό μέτωπο των λαών ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό.
- Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό.
- Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στους μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com