6 Ιουν 2017

Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ) για τις προσαγωγές μελών της νΚΑ στη Λάρισα

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλει τις προσαγωγές 4 μελών της νΚΑ για αφισοκόλληση στη Λάρισα την Κυριακή 4/6.

Αυτή η κίνηση αποτελεί συνέχεια της επίθεσης που στόχο έχει να χτυπήσει τις αριστερές απόψεις, και τον κόσμο που θέλει να αγωνιστεί, να αντισταθεί και να παλέψει για τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του.

Είναι συνέχιση και ένταση της φαστιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής, που ποινικοποιεί τους αγώνες και τις αντιστάσεις του λαού, και θέλει να υποτάξει και να τρομοκρατήσει όποιον σηκώσει το κεφάλι. Τα παραδείγματα είναι πολλά, από τις διώξεις των φοιτητών στην Ξάνθη και στο Ηράκλειο, των μαθητών στο Ρέθυμνο, αγωνιστών ενάντια στα μεταλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής, και την εκκένωση κατάληψης στη Λάρισα τις προηγούμενες μέρες.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία βρίσκονται απέναντι σε μια ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματα στη ζωή, στις σπουδές και στη δουλειά. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εντείνει το κλίμα φασιστικοποίησης προκειμένου να συνεχίσει την επιβολή και του νέου μνημονίου. Μοναδική απάντηση στην κρατική βία και καταστολή είναι να βγούμε στο δρόμο του αγώνα, να διαδηλώσουμε, να σπάσουμε το κλίμα της τρομοκράτησης που θέλουν να επιβάλλουν.

 κ.ο. Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια: