...................

6 Ιουν 2017

Αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών Πολυτεχνείου Κρήτης


Μέσα στο συνολικότερο κλίμα διάλυσης των συλλόγων και των πολιτικών τους διαδικασιών διεξήχθησαν οι φετινές φοιτητικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Ημέρα διεξαγωγής αντί για τις 24 Μάη όπως παντού οι 30! Αισθητή ήταν η αποχή. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η επανασυγκρότηση του ενιαίου συλλόγου, σε αντίθεση με πέρυσι που δεν διεξήχθηκαν καν οι εκλογές του. Παρατίθενται τα αποτελέσματα των συλλόγων στους οποίους συμμετείχαν οι Αγωνιστικές Κινήσεις:

Ενιαίος σύλλογος

Ψήφισαν
716
ΕΑΑΚ
220
ΠΚΣ
165
ΑΣΚ(ΠΑΣΠ)
159
ΔΑΠ
128
Αγων.Κινήσεις
10
Άκυρα
19
Λευκά
15


Σύλλογος ΜΗΧ.Ο.Π

Ψήφισαν
196
ΑΣΚ(ΠΑΣΠ)
69
ΔΑΠ
47
ΕΑΑΚ
35
ΠΚΣ
29
Αγων.Κινήσεις
4
Άκυρα
9
Λευκά
3

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος6/6/17, 5:37 μ.μ.

  Τα αποτελεσματα του ενιαιου ειναι σιγουρα σωστα? Η ΠΚΣ και η ΕΑΑΚ δινουν εντελως διαφορετικα παντως. Εκτος αν οι αγ. κιν. δεν αθροιζουν ολα τα τμηματα.
  Inspector

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος6/6/17, 8:05 μ.μ.

  ο ενιαιος εχει ξεχωριστη καλπη απο τους τμηματικους,καθε φοιτητης εχει μια ψηφο στο τμημα και μια στον ενιαιο συλλογο.
  η καλπη στον ενιαιο ηταν 716 και οχι 972 (972 ειναι το συγκεντρωτικο αποτελεσμα αυτων που ψηφισαν στο πολυτεχνειου και απο τα 5 τμηματα).

  νικος κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com