...................

7 Ιουλ 2017

Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ.: συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής

Μετά από απόφαση της Γραμματείας που συνεδρίασε στις 31/5 και στις 10/6 θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 8/7 η συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής της ΛΑ-ΑΑΣ. Θα συζητηθούν τα ζητήματα όπου προέκυψαν διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες στη συνεδρίαση του διημέρου του Μάρτη, και αποτελεί συνέχειά της. Θα συζητήσει και θα καθορίσει και τα χαρακτηριστικά του πολιτικού διαλόγου στο ιστολόγιο της ΛΑ-ΑΑΣ. Στοχεύει επίσης να καταλήξει σε εισηγητικό κείμενο για την Πανελλαδική Σύσκεψη της συνεργασίας, η οποία προσδιορίζεται χρονικά για τον ερχόμενο Νοέμβρη-Δεκέμβρη.

Η Πανελλαδική Επιτροπή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 του Ιούλη, στις  9:00 π.μ. και λήξη στις 9:00 μ.μ. στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, Τζωρτζ 9 στη Κάνιγγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com