...................

4 Ιουν 2017

Μετέωρα: Εμπαιγμός! Κοροϊδία!

Κανένα ίχνος ντροπής από τους εκλεγμένους «αντιπροσώπους μας».

Μιλάμε πρώτα για τον περιφερειακό σύμβουλο, Γιάννη Μπουτίνα. Βγήκε σε εκπομπή της ΕΡΤ3, να υπερασπιστεί αυτό που μόνο λίγοι επιμένουν να υπερασπίζονται. Και δεν είναι άλλο από τα συμφέροντα των μονών! Στο περιφερειακό Συμβούλιο, βρέθηκε πλήθος κόσμου για να δώσει τις αντιρρήσεις του, απέναντι στο επικείμενο προεδρικό διάταγμα. Εκεί ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος. Είδε τον κόσμο. Και σε δήλωση του στην εκπομπή, είπε πως το προεδρικό διάταγμα, το θέλουν όλοι οι πολίτες της Καλαμπάκας.

Πολίτες διαδήλωσαν έξω από το δημαρχείο Καλαμπάκας. Βρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Υπογράφουν κάθε μέρα ενάντια στο ΠΔ. Συγκεντρώθηκαν εφτά χιλιάδες υπογραφές. Και επιμένει ο κύριος Μπουτίνας, πως όλα καλά, όλα ανθηρά.

Μέχρι που βρέθηκε σε διαβούλευση για την δημιουργία φορέα, που έχει ως σκοπό την διαφήμισή του τόπου μας, σαν έναν προορισμό φύσης-περιπέτειας. Δηλαδή ένα προορισμό που ενδείκνυται για τον εναλλακτικό τουρισμό. Αυτόν τον εναλλακτικό τουρισμό που καταδίκασε, μιλώντας στο περιφερειακό Συμβούλιο.

Στην ίδια διαβούλευση ήταν και ο αντιδήμαρχος κύριος Ράντος. Δεν χαριζόμαστε ούτε σ’ αυτόν. Θα έπρεπε να εξηγήσουν στους φορείς της διαβούλευσης, πώς έννοιες όπως εναλλακτικός τουρισμός, απαγορεύονται σε αυτόν τον τόπο! Δεν το επιτρέπει η ιερότητα του χώρου, πώς να το κάνουμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε, είναι πώς γίνεται να υπερασπίζονται τα συμφέροντά μας, αυτοί που μας λένε ψέματα κατάμουτρα!

Κίνηση Πολιτών Μετέωρα για Όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com