...................

16 Ιουν 2017

Αποτελέσματα εκλογών για το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου (Αγία Όλγα)

Εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου του σωματείου, και εκπροσώπων για τη ΠΟΕΔΗΝ, πραγματοποιήθηκαν στο Κωνσταντοπούλειο νοσοκομείο (Αγία Όλγα) στη Νέα Ιωνία. Στις φετινές εκλογές χαρακτηριστική ήταν η αύξηση της συμμετοχής η οποία οφείλεται στο ότι για πρώτη φορά συμμετείχαν οι εργαζόμενοι των εργολαβικών συνεργείων στις υπηρεσίες του νοσοκομείου. Όπως σημαντικό είναι και το γεγονός ότι, παρά τη μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, δεν έγινε εφικτό να πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση με ευθύνη όλων των παρατάξεων που συμμετείχαν στο Δ.Σ. μέχρι τώρα. (Το πως και το γιατί σε άλλο αναλυτικότερο σημείωμα αποτίμησης της εκλογικής διαδικασίας και όλων όσων προηγήθηκαν, θετικών και αρνητικών).

Στις εκλογές αυτές συμμετείχε η Ταξική Πορεία για δεύτερη φορά.

Τα αποτελέσματα για το Δ.Σ. είναι τα εξής (ψήφοι και έδρες, σε παρένθεση τα αποτελέσματα του 2015 όπου η Ταξική Πορεία συμμετείχε με το σχήμα "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ"):

ΣΥΝΔ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΠΑΣΚΕ)                                                  255 (199)     4(3)  

ΑΝΕΞ. ΚΙΝ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΔΑΚΕ)                                        145 (116)      2(2)  

ΑΓΩΝ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΠΑΜΕ)                          159 (101)      2(2)

ΑΡΙΣ. ΕΝΑΛ. ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ)                 43  (92)      0(2)

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ                                                                     44  (30)      1(0)

Για τη ΠΟΕΔΗΝ (ψήφοι και έδρες):

ΣΥΝΔ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΠΑΣΚΕ): 170 - 4

ΑΝΕΞ. ΚΙΝ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΔΑΚΕ): 75 - 2

ΑΓΩΝ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΠΑΜΕ): 120 - 3

ΑΡΙΣ. ΕΝΑΛ. ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ): 32 - 0

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ: 29 - 0

2 σχόλια:

 1. Να κάνω μια ερώτηση βρε συντρόφια έτσι πραγματικά που με καίει:
  Εν έτει 2017, μετά τα όσα έχουν γίνει και καταγραφεί, αλήθεια υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν αυτό το "πράγμα" που λέγεται ΠΑΣΚΕ ;
  Σοβαρά μιλάμε τώρα ; Ένα κόμμα που εκπροσωπεί το 6% κοινοβουλευτικά έχει ...συνδικαλιστικές επιρροές τέτοιες ;
  Ειλικρινά θα ήθελα κάποιον να μου το εξηγήσει μα την αλήθεια.
  Εκτός..... εκτός αν τα "παλικάρια" εκεί έχουν άλλες ικανότητες διαχείρισης με την εκάστοτε εξουσία και τη διαμεσολάβηση.
  Είναι να τρελαίνεται κανείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος16/6/17, 7:20 μ.μ.

  Όταν αυτοί οι άνθρωποι που ψηφίζουν αυτό το πράγμα είναι "υπό" και σε μια μόνιμη αβεβαιότητα για το αν αύριο θα έχουν δουλειά τότε ναι αναγκάζονται να γίνουν όμηροι αυτών που παρά το 6% εξακολουθούν να "έχουν άλλες ικανότητες διαχείρισης με την εκάστοτε εξουσία και τη διαμεσολάβηση"!

  Και απουσία πραγματικού αντίπαλου δέους το εκμεταλλεύονται μια χαρά!

  Δημήτρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com