....................................................

9 Ιουν 2017

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών για τη δίωξη των εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών καταγγέλλουν τις τρομοκρατικές «επισκέψεις» σε σπίτια δύο συνδικαλιστών εκπαιδευτικών, μελών της κίνησης ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών.

Οι τρομοκρατικές αυτές επισκέψεις αποτελούν σαφή δείγματα της έντασης της φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής που και η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ επιβάλλει (καταδίκη μαθητών σε καταναγκαστική «κοινωνική» εργασία στο Ρέθυμνο, διώξεις διαδηλωτών και αφισσοκολλητών, «βιομηχανία» δικαστικών διώξεων νεώτερων και παλιότερων ενάντια σε αγωνιστές, χτύπημα εργατικών αγώνων και διαδηλώσεων κλπ).

Η πολιτική αυτή δείχνει πως το σύστημα και η σημερινή κυβέρνηση που το υπηρετεί δεν νοιώθουν καθόλου άνετα ακόμα και με την εύκολη- προς το παρόν- προώθηση αντιλαϊκών μέτρων στα πλαίσια των μνημονιακών «υποχρεώσεων». Ότι κυβέρνηση, ντόπια και ξένα αφεντικά φοβούνται το λαό και προετοιμάζονται απέναντι στις λαϊκές αντιστάσεις και τους ξεσηκωμούς που γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να αποφύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com