...................

13 Ιουν 2017

Σάββατο 17 Ιούνη, 9:30 μ.μ., στη ταράτσα της Σφεντόνα!

Για του Θεσσαλονικιούς:

✔Βαρέθηκες να κλείνεσαι με λίγα άτομα σε ένα δωμάτιο να βλέπετε μόνο Survivor ή ό,τι άλλο προσφέρει η τιβί;

✔Θέλεις να δεις την πόλη από ψηλά αλλά ή σε κουράζει η άνοδος στα κάστρα ή ο διαχειριστής σου δε σου δίνει κλειδί για την ταράτσα;

✔Διάβασες τόσο πολύ στην εξεταστική που δεν έβγαινες και σου περίσσεψαν λεφτά για ένα κοκτεηλάκι παραπάνω;

✔Θες να δοκιμάσεις κανέναν ψαγμένο συνδυασμό ποτού/χυμού;

Τότε πήγαινε στο Coctail PARTY (προβολή ταινίας) και θα μάθεις πώς μπορείς να ικανοποιήσεις όλα τα παραπάνω!(παρουσίαση - πρόσκληση κλεμμένη από το fb αναγνώστη και άρθρογράφου μας!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com