13 Ιουν 2017

Γ' ΕΛΜΕ ΘΕΣ.: Αντιπολεμικό συλλαλητήριο 15/6


To ΔΣ και η γενική συνέλευση της Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καλούν σε συμμετοχή στην αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση ενάντια στην αντιδραστική τριμερή σύνοδο κορυφής Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου που πραγματοποιείται στην πόλη μας την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 7 το απόγευμα που οργανώνεται από σωματεία, φορείς, πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες καθώς και από τις Παλαιστινιακές ενώσεις της πόλης.

Βρισκόμαστε σε φάση σημαντικών γεωπολιτικών εξελίξεων και συνέχισης των πολεμικών αναμετρήσεων, με κίνδυνο κλιμάκωσης του πολέμου στην ευρύτερη περιοχή μας. Έχει τεράστια σημασία η κινητοποίηση του λαϊκού παράγοντα για την αποτροπή του πολέμου, το σταμάτημα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων. την επικράτηση της ειρήνης στην περιοχή μας και σε όλο τον κόσμο!

Να διατρανώσουμε μαζικά την αντίθεση μας στην παρουσία του εγκληματία Νετανιάχου σφαγέα του Παλαιστινιακού λαού και την εναντίωση μας στα φιλοπόλεμα σχέδια του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ανατολική Μεσόγειο, στην Μέση Ανατολή και στο Αιγαίο.

Να καταγγείλουμε την πολιτική ευθυγράμμισης και υποταγής της ελληνικής κυβέρνησης στα σχέδια αυτά και την συνεργασία της με το φιλοπόλεμο καθεστώς του Ισραήλ.

Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ

Έξω οι βάσεις, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, ΕΕ

Κοινό μέτωπο των λαών ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γιάννης Λαθήρας

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νίκος Παλάντζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: