...................

9 Μαΐ 2017

Ανακοίνωση του ΤΙΚΚΟ - Ντέρσιμ: Οι δώδεκα είναι αθάνατοι!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφερειακής διοίκησης Ντέρσιμ του TİKKO, που συνδέεται με το κόμμα μας το TKP/ML, έγινε γνωστό πως στην στρατιωτική επιχείρηση που οργάνωσαν οι φασιστικές κρατικές δυνάμεις από τις 24 έως τις 28 Νοέμβρη 2016 στην κοιλάδα Αλίμπογαζ στην επαρχία του Ντέρσιμ και στις συγκρούσεις που ακολούθησαν οι φασιστικές δυνάμεις είχαν απώλειες, νεκρούς και τραυματίες. Στην επίθεση αυτή δώδεκα σύντροφοί μας έπεσαν μάρτυρες. (δείτε αναλυτικά antigeitonies.blogspot.gr/2016/12/blog-post_56.html)

Λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών την περίοδο του χειμώνα αλλά και εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην περιοχή, σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας αναφέρθηκε πως οι μάρτυρες - αντάρτες του ΤΙΚΚΟ ήταν οχτώ. Στην πραγματικότητα όμως ο αριθμός των μαρτύρων μας έφτασε τους δώδεκα. Στον ανταρτοπόλεμο στον δρόμο προς τον λαϊκό πόλεμο κάτω από την ηγεσία του κόμματός μας έπεσαν στο χώμα δώδεκα κόκκινα αστέρια. Οι ταυτότητες των συντρόφων μας είναι:

Αχμέτ/ Γιετίς Γιαλνίζ, γεννήθηκε στην Γαλλία το 1980

Μουνζούρ/ Σερκάν Λαμπά, γεννήθηκε στην Μαράς το 1985

Ασκίν / Χασάν Καρακότς, γεννήθηκε στην Ντερσίμ το 1980

Τζεμ/Ουμούτ Πολάτ, γεννήθηκε στην Ντερσίμ το 1993

Μπακίς/Σαμέτ Τοσούν, γεννήθηκε το 1996 στο Τοκάτ

Ορχάν/Αλισέρ Μπουλούτ, γεννήθηκε στην Ντερσίμ το 1992

Τουντζάι/Μουράτ Μουτ, γεννήθηκε στο Περτέκ το 1993

Χακάν/Ερσίν Ερέλ, γεννήθηκε στην Ντερσίμ το 1987

Φερντί/Ντογούς Φιράτ, γεννήθηκε στην Ερζιντζάν το 1998

Ζιλάν/Ερσίν Γκιουνκιόρ, γεννήθηκε στην Ντερσίμ το 1995

Οζλέμ/Χατάι Μπαλτζί, γεννήθηκε στην Ντερσίμ το 1994

Εκίν/Γκαμζέ Γκιούλκαγια, γεννήθηκε στην Ντερσίμ το 1995

Για τους συντρόφους μας θα βγει ολοκληρωμένη ανακοίνωση αργότερα

http://ikk-online.org/onikiler-olumsuzdur.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com