...................

2 Μαΐ 2017

Πρωτομαγιά στα Τρίκαλα

Με τρεις συγκεντρώσεις (η καλύτερη διατύπωση θα ήταν με δύο και μισή) τιμήθηκε η εργατική Πρωτομαγιά στα Τρίκαλα.

Με πρόταση της "Πρωτοβουλίας για την κοινή δράση" πραγματοποιήθηκε προσυγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου όπου κάλεσαν και συμμετείχαν το ΚΚΕ(μ-λ) και η Λέσχη Αλληλεγγύης. Σχηματίστηκε έτσι ένα μπλοκ και με πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία Ρήγα Φεραίου πέρασε και από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (στην κεντρική πλατεία) και από την αντίστοιχη του εργατικού κέντρου. Η πορεία συνέχισε μέσω κεντρικών οδών για να καταλήξει και πάλι στο κέντρο της πόλης. Κυριάρχησαν συνθήματα αντικυβερνητικά και αντιιμπεριαλιστικά χωρίς να λείπουν οι αναφορές στη νέα συμφωνία κυβέρνησης-ιμπεριαλιστών.

Η συμμετοχή του κόσμου στις συγκεντρώσεις και στην πορεία μόνο ως αναντίστοιχη με την περίοδο μπορεί να χαρακτηριστεί παρόλο το καλύτερο και πιο αγωνιστικό κλίμα από τις προηγούμενες χρονιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com