....................................................

22 Μαΐ 2017

Να αθωωθούν οι δύο διαδηλωτές που διώκονται στα Χανιά!

Αλληλεγγύη στους 2 διωκόμενους αγωνιστές!


Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, δικάζονται εκ νέου, αυτή τη φορά στο Εφετείο, οι 2 διαδηλωτές οι οποίοι συνελήφθησαν σε πορεία διαμαρτυρίας για τον τραγικό θάνατο μαθητή, έπειτα από αστυνομική καταδίωξη τον Οκτώβρη του 2010.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους δυο διαδηλωτές Μαρκετάκη Νίκο μέλος του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης, και του φοιτητή στο Πολυτεχνείο Κρήτης που συννελήφθησαν, κατά την προσφιλή μέθοδο της αστυνομίας να συλλαμβάνουν όποιον προφτάνουν.

Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε για να καταγγείλει το θάνατο ενός μοτοσυκλετιστή μετά από καταδίωξη ομάδας ΔΙΑΣ. Οι δυο διαδηλωτές καταδικάστηκαν πρωτόδικα και την Τετάρτη 24 Μάη εκδικάζεται η έφεση. Καταδίκη ενταγμένη στο κλίμα τρομοκράτησης της περιόδου που εκφράστηκε με τα χτυπήματα μαζικών διαδηλώσεων από τα ΜΑΤ, εκατοντάδεων συλλήψεων και δικών διαδηλωτών ανά τη χώρα.

Απαιτούμε την αθώωση των δυο διαδηλωτών και την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία.

Χανιά 22-05-2017

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com