...................

25 Μαΐ 2017

Τα αποτελέσματα των Αγωνιστικών Κινήσεων στις φοιτητικές εκλογέςΟι Αγωνιστικές Κινήσεις φέτος συμμετείχαν σε σύνολο 40 σχολών - πέρυσι 50, σε 8 πόλεις - πέρυσι 12 και έχουν 13 έδρες - πέρυσι 21.

*Εκρεμμούν 2 σύλλογοι (Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά και Σχολή Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη) που έχουν προγραμματίσει εκλογές για τις 30-31/5

3 σχόλια:

 1. Μπαμπης26/5/17, 1:17 π.μ.

  Μπραβο στο κουραγιο των παιδιων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος26/5/17, 7:08 μ.μ.

  Ποια τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΑΣΟΕΕ???
  Στα site του ΜΑΣ και της νΚΑ που κοιταξα δεν υπαρχουν αναρτημενα.

  Ανένταχτος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος26/5/17, 9:09 μ.μ.

  Σταθερα συντροφια αντιθετα στο ρευμα! Δυσκολο αλλα ειναι το μονο που αξιζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com